Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

03/11/2022 13:13

Les persones interessades en emprendre tenen l’oportunitat d’assistir al curs pràctic “Què et cal saber per a emprendre”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i el SIE-Mancomunitat Penedès-Garraf, que es durà a terme els dies 14, 16, 21 i 23 de novembre, a l’Espai Empresa Roquetes, de 9.30h a 13.30h. El curs es dividirà en quatre sessions:

  • Sessió 1: Perfil de l’emprenedor/a. El mètode Canvas. S’indicaran quines són les habilitats necessàries per a emprendre, es parlarà sobre la idea empresarial i es podran conèixer algunes experiències locals de persones emprenedores del municipi.
  • Sessió 2: Pla d’Empresa i Pla Comercial. S’explicarà en què consisteixen aquest plans.
  • Sessió 3: Fiscalitat i aspectes generals. En aquesta sessió es parlarà sobre les diferents formes jurídiques de l’empresa i, en concret, del model cooperatiu a través de l’experiència de Coopsetània, l’Ateneu Cooperatiu de l’Alt Penedès, Baix Penedès, Anoia i Garraf.
  • Sessió 4: Pla econòmic i financer. Es donaran a conèixer ajuts i subvencions i què és necessari per començar un negoci.

El curs és gratuït i cal fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari. Per a més informació sobre aquesta formació podeu adreçar-vos a Promoció Econòmica (tel. 607 276 115 o promocioeconomica@santperederibes.cat) o a SIE-Mancomunitat Penedès-Garraf (tel. 93 810 06 98 sie@mancomunitat.cat).