A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

23/11/2022 14:57

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, des del departament de Diversitat, Inclusió i Ciutadania, organitza amb la col·laboració de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) i la Diputació de Barcelona una nova sessió informativa sobre arrelament, que tindrà lloc el dimecres 30 de novembre, a les 18h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila.

Aquesta sessió està dirigida a persones immigrades (extracomunitàries) que siguin residents al municipi, les quals podran resoldre dubtes i rebre assessorament sobre tràmits migratoris per sol·licitar l’arrelament i la documentació necessària, però també acompanyament especialitzat en matèria d’estrangeria. A més, s’exposaran les novetats de la Reforma del Reglament d’Estrangeria.

La xerrada també serveix per convertir-se en un espai per compartir i crear xarxa, un element de gran importància en el procés d’integració a la societat d’acollida.