Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

07/12/2022 12:49

El programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) de Sant Pere de Ribes és una oferta formativa-ocupacional amb un alt reconeixement al territori i un índex notable d’inserció laboral. Aquests dies ha iniciat el procés d’inscripció als curs “Activitats de gestió administrativa”, que començarà el proper 16 de gener de 2023 a la seva seu, ubicada a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110), en horari de matí.

Les persones interessades en aprendre com treballar d’administratiu/va tindran l’oportunitat de fer-ho a partir de la simulació i la pràctica, des del primer dia, relacionades amb les gestions administratives en el procés comercial, registres comptables i gestió de tresoreria, gestió de personal, ofimàtica, ACTIC i mecanografia. A través d’aquesta formació podran obtenir el Certificat de Professionalitat “Activitats de gestió administrativa”.

El curs Sefed està adreçat a persones en situació d’atur o inscrites al SOC que busquen feina i s'imparteix al municipi des de fa més de 35 anys. Per a més informació, cal enviar un correu electrònic a sefed@santperederibes.cat.

El curs passat el SEFED va estrenar les noves instal·lacions rehabilitades a la Masia Can Puig. El retorn a la ubicació original ha representat un canvi i una millora pel desenvolupament de la seva activitat formativa, modernitzant l’espai, mantenint les singularitats de l’antiga masia i amb millores d’accessibilitat.