Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

07/12/2022 13:09

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix l’Espai Empresa Roquetes, ubicat al passatge interior del carrer d’Antoni Gaudí, 5, a les persones emprenedores i nous negocis que es posen en marxa al municipi que necessitin tenir un espai per a desenvolupar la seva activitat. Així, s’ha obert el procés de selecció per sol·licitar un d’aquests espais fins a l’1 de gener de 2023. L’objectiu és proporcionar espais de treball per a empreses recentment creades (menys de 4 anys d’antiguitat) que puguin compartir espais comuns i fomentar la col·laboració, la interacció i els treballs conjunts, però també on cada negoci pugui desenvolupar la seva activitat empresarial de manera independent.

L’Espai Empresa Roquetes és un lloc preparat per allotjar un negoci, en format cowork i despatxos independents, amb la finalitat de crear una atmosfera que fomenti la creativitat i el desenvolupament de noves iniciatives. Es poden sol·licitar els següents espais:

  • Espai Cowork: 4 mòduls de treball amb capacitat d’una empresa i una o dues persones per a cadascun.
  • Centre d’empreses: 4 despatxos independents amb capacitat d’una empresa i una o dues persones per a cadascun.

Les condicions de llicència són: primer any gratuït, i a partir del segon any, quotes mensuals amb un preu progressiu.

La presentació de les sol·licituds es farà mitjançant instància genèrica, a la seu electrònica del web municipal, adjuntant els documents indicats a les bases i al reglament corresponent. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a promocioeconomica@santperederibes.cat, o trucar al telèfon 607 276 115.