Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Salut

13/12/2022 13:48

L’Institut Català de la Salut ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, una jornada de portes obertes al CAP Josep Bertran i Miret de Ribes amb l’objectiu que les persones usuàries del centre coneguin millor el seu funcionament, els professionals que hi treballen, les instal·lacions i els serveis que ofereix. Per aquest motiu, s’han previst diverses activitats que ajudin a fer més efectiva la informació relativa als diversos aspectes i elements de la gestió i el dia a dia de l’equipament.

La jornada començarà amb la presentació de l’acte a càrrec de la direcció de l’Equip d’Atenció Primària Ribes – Olivella. A continuació, es realitzarà un taller per donar a conèixer com registrar-se a La Meva Salut i els serveis que ofereix l’aplicació (a les 16.15h) i, en acabat un taller sobre els canals de comunicació amb el CAP (a les 16.45h), tots dos amb professionals d’Atenció a la Ciutadania.

A les 17.15h es farà un recorregut guiat pel centre, i a les 18h s’ha organitzat una xerrada sobre el projecte Fem Pas, adolescents que passen del servei de pediatria al servei d’adults, a càrrec de personal d’infermeria. També a la mateix hora hi ha previst uns tallers sobre Benestar emocional comunitari, a càrrec de la referent de Benestar Emocional; Nutrició adreçada a infants, amb una nutricionista; i una xerrada o taller a petició de la ciutadania (recull d’opinions), a les 18.45h. A les 19h tindrà lloc la cloenda amb la presència de la directora de l’Equip Ribes –Olivella, Carme Ferrando, i l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido.