Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

14/12/2022 12:39

El Nadal ja ha arribat a Sant Pere de Ribes i l’Ajuntament, amb la col·laboració de diferents entitats de la ciutat, ha organitzat un ventall de propostes per a tots els públics. Les associacions de comerciants UCER i Fem Ribes han posat 6 tions per generar il·lusió als més petits i petites i donar un toc de màgia nadalenca. Els tions es poden trobar a les Roquetes a la plaça Llobregat, al carrer de Sant Jordi amb Almogàvers, i la plaça de la Vinya d’en Petaca; i a Ribes, a la plaça de la Vila, la plaça dels Països Catalans i a la plaça de la Poeta Maria Mercè Marçal.

Per fer entrega de les cartes als Reis, l’associació de comerciants Fem Ribes ha establert un punt de recollida de cartes els dies 27 i 28 de desembre a les instal·lacions de Can Salvador Miret (carrer Nou, 40), de 10h a 14h i de 16h a 18h, on els infants podran entregar la carta als Reis amb un Patge Reial. Durant aquest horari també es realitzaran tallers perquè els nens i nenes puguin gaudir d’una estona de lleure:

Dimarts 27 de desembre

11h Arts & craft

12.30h Little chef

16.30h Story telling (contes en anglès)

Dimecres 28 de desembre

11h Little chef

12h Dansa urbana

12.30h Arts & craft

16.30h Story telling (contes en anglès)

17h The Green Repair

 

El dia 8 de gener, a les 12.30h, se celebrarà un concert d’Any Nou, organitzat també per Fem Ribes, a l’Ermita de Sant Pau.

Els productes artesans han estat els protagonistes de la Fira de Nadal, organitzada per l’Associació d’artesanes del municipi DO Ribes, que va tenir lloc aquest passat cap de setmana a la rambla del Carç, a Ribes, i on van participar un total de 32 carpes.

Per promoure les compres nadalenques i dinamitzar el municipi durant les festes, la UCER ha organitzat diverses activitats de Nadal, entre elles, un sorteig de 3 lots de Nadal. Amb una compra mínima a alguna de les botigues adherides a l’associació, s’ha fet entrega d’una butlleta, amb la qual els clients participen en el sorteig que tindrà lloc el dimarts 20 de desembre.

La UCER també ha organitzat un acte de Nadal al Mercat Municipal la Sínia per conèixer el pare Noel i fer entrega d’uns obsequis dels follets de Noel. Aquesta activitat tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de desembre, de 17h a 20h, i els dies 27 i 28 de desembre, de 10h a 14h i de 17h a 20h.

 

Sínia bons

El Mercat Municipal la Sínia ha endegat una campanya per dinamitzar i fomentar les compres al mercat amb el nom de Vine al Mercat, rasca i guanya! Els clients poden adquirir, amb la seva compra a qualsevol establiment o parada del mercat, butlletes rasca “Sínia bons” que equivalen a vals de descompte. A cada bo constarà el valor del premi i la parada o local on es pot consumir.

Es posaran en circulació 18.000 targetes rasques Sínia bons, amb un valor de 30.000 euros, que tindran una superfície que haurà de ser rascada per descobrir si ha resultat premiada. La promoció estarà en vigor en cadascuna de les parades participants fins esgotar els seus Sínia Bons o bé fins el 10 de gener de 2023 per a alimentació i restauració, i fins al 28 de febrer de 2023 per a la resta de comerços.