Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

15/12/2022 11:56

El Teatre La Bòbila sortirà el diumenge 18 de desembre, a les 12h, pels carrers del municipi per presentar la nova temporada d’espectacles professionals. Després de quatre mesos de funcionament, el teatre continua amb la seva programació estable amb una oferta de qualitat i equilibrada, incorporant diferents disciplines de les arts escèniques: teatre clàssic, teatre contemporani, teatre musical, teatre familiar, comèdia i humor, dansa, màgia i il·lusionisme. 

Així, el proper diumenge dues companyies de comediants anunciaran la temporada gener – juny 2023 amb dos espectacles itinerants que arrencaran simultàniament als dos nuclis del municipi:  

  • Ribes. A les 12h, a la plaça Marcer i voltants: espectacle La Gran Família de la companyia Fadunito Teatre.
  • Les Roquetes. A les 12h als carrers Almogàvers i Sant Jordi i la plaça Llobregat i a les 12.30h a la plaça de la Vinya d’en Petaca: espectacle Rum, Rum… Trasto Kars de la companyia Xip Xap Teatre.