A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cooperació

15/12/2022 12:11

L’Associació Cultural Abierta Ribetana (ACARI) organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes la Festa de la Diversitat Cultural per celebrar el Dia Internacional de les persones migrades. L’acte de celebració es realitzarà el diumenge 18 de desembre, de 12.30h a 16.30h, al centre cultural El Local a Ribes.

A la festa multicultural es podrà gaudir d’espectacles, activitats infantils, música, exposicions i balls del món, i es comptarà amb la presència de l’actriu Dailyn Valdivieso, reconeguda pel seu paper a la sèrie Café con aroma de mujer.

És un esdeveniment gratuït i obert a la ciutadania. Totes les persones que hi vulguin assistir poden portar menjar per compartir amb la resta d’assistents i celebrar junts el Dia Internacional de la persona migrada.