Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Serveis socials

21/12/2022 12:46

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes col·labora un any més amb la campanya Cap nen sense joguina, organitzada des de la Creu Roja per tal de garantir l’accés a una joguina nova a infants procedents de famílies en situació de vulnerabilitat. Enguany, els regals arribaran a un total de 95 infants de 63 famílies del municipi, derivades a la Creu Roja des de Serveis Socials.

La campanya compta amb la col·laboració de l’establiment comercial Punt Moda, que ha fet donacions després que l’ajuntament s’hagi adreçat als comerços de Sant Pere de Ribes demanant que participin en l’aportació de joguines.  

El dia 27 de desembre la Creu Roja portarà els lots a les dues seus, la de Ribes i  la de les Roquetes, i el lliurament de les joguines serà:

  • A Les Roquetes: el dia 28 de desembre, de 10h a 14h, a les dependències del Casal de la Gent Gran, al carrer Roger de Flor, 53-55.
  • A Ribes: el dia 29 de desembre, de 10h a 13 h, a les dependències del Centre Obert – Masia Can Puig.