Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

22/12/2022 12:20

El Teatre La Bòbila ha presentat la temporada gener-juny 2023 aquest diumenge pels carrers de Ribes i les Roquetes amb dos espectacles itinerants. La presentació de la nova programació professional ha anat de la mà de dues companyies de comediants, que han interpretat, simultàniament als dos nuclis, La Gran Família de la companyia Fadunito Teatre i Rum, Rum… Trasto Kars de la companyia Xip Xap Teatre.

Després de quatre mesos de funcionament, el teatre continua amb la seva programació estable combinant funcions de teatre familiar, musical, humor i altres disciplines. Entre els espectacles que s’oferiran durant els propers mesos hi haurà el musical Impro Music ShowSPEKTRUMLa casa de Bernarda AlbaLumièreeMeBrodwei, Jojo, Sex Escape, De Simba a Kiara: Tributo al Rey León i La Llàntia Meravellosa.

 

Abonaments

El Teatre La Bòbila també ofereix descomptes i abonaments per a la temporada gener – juny 2023. Hi ha dos tipus d’abonaments:

  • Abonaments espectacles adults: Abonament per assistir a 3 espectacles d'adults de la temporada gener - juny 2023 a un preu de 30€.
  • Abonaments espectacles familiars: Abonament per assistir a 3 espectacles familiars de la temporada gener - juny 2023 a un preu de 15€.

La compra i el bescanvi d’aquest abonament es pot fer a través de la pàgina web o a taquilla. Es podrà seleccionar qualsevol dels espectacles, sempre i quan hi hagi entrades disponibles i no siguin de categoria especial. Els abonaments són vàlids durant tot l'any fins a esgotar els seus usos.