Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

30/12/2022 11:28

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient seran benvinguts en aquesta cita anual amb els nens i nenes de Sant Pere de Ribes. La propera setmana començaran les activitats al voltant dels reis d’orient. Dimecres 4 de gener s’instal·larà un campament reial a la plaça de la Vinya d’en Petaca, de 17h a 20h, per tal que els infants puguin entregar les seves cartes al patge reial. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació de Festes Populars de les Roquetes.

Respecte a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, el municipi rebrà dues cavalcades, una a les Roquetes i l’altre, a Ribes. Pel que fa a la cavalcada de les Roquetes, organitzada per l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, farà un recorregut que s’iniciarà a les 19h al carrer Pau Claris per continuar pels carrers de Miquel Servet, de Sagunt, Cid Campeador, les avingudes de Catalunya i Mas d’en Serra, els carrers Múrcia, Almogàvers per tornar a l’avinguda de Catalunya i acabar l’itinerari pels carrers Foix, Miquel Àngel, de Velázquez i Ortega i Gasset. Abans de començar la cavalcada, a les 18.45h, l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, farà l’acte d’entrega de claus als Reis Mags al balcó de l’edifici de la Vinya d’en Petaca,

En el cas de la cavalcada de Ribes, organitzada per l’entitat cultural Ger, començarà a les 19h. Sortirà del carrer del Pi i continuarà per la plaça de la Vila, els carrers de Sant Pere, Major, Balmes, Nou, carretera de Sitges i tornaran a les places del Centre i de la Vila, on es farà el discurs i la recepció reial a la Casa de la Vila. Abans, a les 16h, a la plaça de la Vila, s’ubicarà un Oasi Reial, on s’instal·laran elements reials per rebre i acomiadar als infants. A les 20.30h, està prevista la recepció reial al saló de plens i el posterior discurs al balcó de l’ajuntament.