A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

11/01/2023 11:09

El passat dissabte 31 de desembre es va celebrar l’onzena edició de la Cursa de Nadal de les Roquetes organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, la Diputació de Barcelona i l’associació de comerciants UCER en la qual s’ha recaptat més de 4.200€ que es destinarà a l’Associació de Famílies Afectades pel Síndrome Alcohòlic Fetal, l’AFASAF, que treballa per aconseguir un acompanyament terapèutic d’inserció social.

La prova ha constat de tres modalitats que van sortir de l’Avinguda Mas d’en Serra: la prova infantil i la cursa oberta i, com a novetat, la caminada popular. A més, el seu caràcter lúdic i festiu ha permès fer-la disfressat o en companyia d’animals domèstics.

La Cursa de Nada, és la fusió entre esport, oci, festa ciutadana i solidaritat. Un esdeveniment que el nucli de les Roquetes ha fet seu amb el pas dels anys i que, avui dia, es tradueix en suport als corredors el dia de la prova. Amb 11 anys de trajectòria ja és un acte consolidat de les festes de Nadal a les Roquetes i de referència a la comarca del Garraf.

En aquesta darrera edició van participar 216  corredores a la cursa de 5km i a la caminada popular i 71 corredors a les curses infantils de 500m i 1500m, de les quals el 53% eren del municipi i la resta procedents majoritàriament de la comarca, encara que també va comptar amb atletes del Penedès, Baix Llobregat, Gironès i fins i tot de França.