Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

31/01/2023 13:57

Les Roquetes ja es prepara per celebrar aquest febrer la Festa Major d’hivern amb els tradicionals actes als carrers i places del nucli. Per començar amb la celebració, aquest dissabte 4 de febrer, a les 18h, es durà a terme l’anada a buscar les trenes de Santa Eulàlia amb la geganta i el toc de timbals. Tot seguit, a les 19h, està prevista la presentació del programa de festes i la separata: “Santa Eulàlia. Quins actes es feien?” a càrrec de José Luis Llàcer, a la Sala Polivalent de la Vinya d’en Petaca. 

El dissabte 11 de febrer, a les 12h, els 12 morterets donaran el tret de sortida a la Festa Major de les Roquetes. A les 19.30h continuarà amb el Cercavila de Vigília que recorrerà els diferents carrers i places de les Roquetes. En acabar s’alçarà el pilar de foc amb els castellers de les Roquetes. A les 23h, tindrà lloc el Sarau de Festa Major a l’envelat municipal amb tribut “Hola Rafaella” i Dj Enka. 

Els actes continuaran el diumenge 12 de febrer, dia de Santa Eulàlia, amb les Matinades Tronades i la resta d’actes centrals de la festa i els més tradicionals com ara l’Anada a Ofici. Podeu consultar el Programa de la Festa Major de Santa Eulàlia 2023 al web municipal.