A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

08/03/2023 14:37

Sant Pere de Ribes celebrarà el dissabte 25 de març, de 10h a 13h, la 1a Jornada Esportiva Inclusiva “Tots junts gaudim de l’esport”, a la zona esportiva de la Vilanoveta. Una jornada organitzada des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona a través del projecte “Joventut Esportiva Societat Activa” (JESA). Aquest projecte pretén arribar als joves que es trobin en situació de vulnerabilitat per tal d’abordar l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix a l’adolescència. També té com a objectiu acompanyar-los en processos de desenvolupament personal.  

Així, es realitzaran torneigs de futbol, korfball, vòlei i ping-pong adreçats a joves de 12 a 18 anys. Les activitats són gratuïtes i amb places il·limitades, però cal fer inscripció prèvia a través d'aquest enllaç.