Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

22/03/2023 11:44

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes participa en la 13a edició de la Fira Zona E que s’organitza a Vilanova i la Geltrú els dies 23 i 24 de març, concretament, a la plaça Soler i Carbonell (plaça del Mercat). Durant aquests dies es presentarà l’oferta formativa i algunes novetats pel curs 2023-2024, i els PFI-PTT faran activitats relacionades amb el seu perfil, com mostres de perruqueria i maquillatge. L’estand de l’ajuntament és el número 11 i l’horari serà de 9h a 14.30h i de 16.30h a 19h (dijous 23) i de 9h a 14.30h (divendres 24).

D’aquesta manera, la formació que es donarà a conèixer serà:

  • Formació ocupacional: Programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives); certificat de professionalitat administrativa polivalent; FOAP (Formació d’Oferta en Àrees Professionals Prioritàries), com en operacions auxiliars de serveis administratius generals i atenció sociosanitària en institucions socials.
  • PFI-PTT: perfils d’auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica; auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic; auxiliar de muntatges d’instal·lacions electrotècniques en edificis (novetat pel curs 2023-2024).

La Fira està organitzada per l’Institut Municipal d’Educació i Treball (IMET) i aplega l’oferta de batxillerats, cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, estudis universitaris, d’idiomes, de música, ensenyaments artístics d’arts plàstiques i disseny, formació ocupacional i formació continuada. 

Es tracta d’un esdeveniment pensat per a joves i les seves famílies, persones interessades en formar-se en post obligatori i professionals del món educatiu i laboral. L’accés a la Fira Zona E és obert i gratuït al públic.