Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

22/03/2023 14:02

Des del Punt d’Assessorament Energètic de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha organitzat un taller per aconsellar la ciutadania com estalviar llum a casa seva. També es respondran altres preguntes com què fer per reduir el consum, quin contracte és més convenient i en què consisteix el bo social elèctric. El taller tindrà lloc el dimecres 29 de març, a les 17.30h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila. Les persones interessades en assistir-hi poden portar les factures recents de la llum per poder analitzar-les. Està previst que es duguin a terme més tallers relacionats amb mesures d’estalvi de llum, gas i aigua.

Des del mes de setembre del 2022, el consistori compta amb un suport tècnic per atendre a la ciutadania en aspectes relacionats amb l’estalvi energètic de les llars, informació i acompanyament en la tramitació dels ajuts relacionats, mesures d’eficiència energètica, i atenció de situacions de pobresa energètica o en risc d’estar-hi. L’atenció és presencial, a l’OAC de Ribes, els dilluns, de 16h a 19 h; i a l’OAC de les Roquetes, els dimecres, d’11h a 14 h. També es pot demanar cita trucant a l’OAC o al departament de Serveis Socials.