Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

03/04/2023 12:48

El Servei Local d’Ocupació ofereix l’espai de club de feina a les persones inscrites a la Xarxa XALOC que estan en procés de recerca de feina o millora ocupacional. Està disponible els dilluns a la Masia de Can Puig a Ribes i els dimarts a l’Aulari Blanc de les Roquetes, en horari de 9h a 13h.

El club de feina és un espai on les persones troben personal tècnic del servei que ajuda a resoldre consultes, a actualitzar dades, a revisar el CV o a enviar la candidatura per una oferta de feina entre d’altres gestions. Les seves instal·lacions consten d’ordinadors així com un recull de recursos i eines per poder fer recerca de feina de manera autònoma. Aquest espai és de lliure accés i només cal estar donades d’alta a la borsa de treball de la XARXA XALOC.

Durant l’any passat hi ha hagut un total de 966 assistències al club de feina i un total de 546 persones usuàries del SLO han trobat feina.

Les persones interessades en formar part de la xarxa XALOC que vulguin rebre atenció poden posar-se en contacte mitjançant correu electrònic a serveilocalocupacio@santperederibes.cat o bé enviar un whatsapp al 687 729 338 facilitant les dades personals.

 

Servei a empreses

El SLO també ofereix servei a les empreses del municipi. Durant el 2022 s’ha atès a 303 empreses, ja sigui per realitzar intermediació laboral amb la gestió de 156 ofertes i un total de 253 llocs de treball o bé per oferir formació. Actualment s’estan oferint diverses sessions de Màrqueting digital i coneix el sistema de bonificacions. Si alguna empresa està interessada en participar-hi pot contactar amb el SLO mitjançant correu electrònic a serveilocalocupacio@santperederibes.cat o bé enviar un whatsapp al 687 729 338 facilitant les dades i ens hi posarem en contacte.

 

Formació

Un altre dels serveis que ofereix el SLO és formació a les persones inscrites a la XARXA XALOC. Durant el 2022 s’han ofert un total de 19 accions formatives entre les quals el Certificat de professionalitat d’Atenció sociosanitària, Tècnic d’energia solar, servei consergeria, cursos de preparació a l’ACTIC, mosso de magatzem o també d’autoestima i apoderament. Amb un total de 1160h de formació ofertades i la participació de 293 persones.