Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Via pública

05/05/2023 09:51

Aquesta setmana s’han iniciat les tasques de neteja específiques sota els contenidors que es fan anualment abans de l’estiu. Els treballs els està duent a terme l’empresa concessionària del servei de recollida de residus gestionat per la Mancomunitat Penedès Garraf i consisteixen en enretirar els contenidors amb un camió grua, recollir la brutícia acumulada a sota i netejar bé la superfície per tornar a instal·lar-los a la seva ubicació original.

Aquest any, donada la situació d’excepcionalitat per sequera, les tasques s’estan duent a terme sense l’ús d’hidronetejadores ni aigua, amb l’ajuda de pales i raspalls. La neteja de contenidors és una activitat que es realitza de forma continua durant tot l’any, amb un reforç especialment abans o durant els mesos d’estiu. És previst que els treballs s’allarguin fins a principi de juny.

Per mantenir net el municipi el Consistori demana a la ciutadania que faci un ús responsable dels contenidors i es dipositin els residus a l’interior dels que els hi toca.