Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

08/05/2023 12:25

Sant Pere de Ribes compta amb l’Espai Empresa Roquetes, un espai on es poden allotjar empreses de recent creació en el transcurs dels primers quatre anys de vida de l’activitat. Bé sigui en l’opció de cowork, compartit amb altres empreses, o en format despatx, amb un espai independent, a l’Espai Empresa Roquetes es disposen a més d’altres serveis com sala de reunions, office, wi-fi, projector, etc. La cessió d’ús està subjecte a uns preus públics i és gratuïta el primer any com a incentiu i suport a les noves empreses. La resta d’anys, són preus progressius, assequibles per aquells noves idees de negoci que necessiten un suport en els seus inicis.

L’Espai Empresa Roquetes, ubicat al passatge interior del carrer d’Antoni Gaudí, 5, són unes instal·lacions preparades per allotjar un negoci amb la finalitat de crear una atmosfera que fomenti la creativitat i el desenvolupament de noves iniciatives. Disposa d’un Espai Cowork, amb 4 mòduls de treball amb capacitat d’una empresa i una o dues persones per a cadascun, i d’un Centre d’empreses amb 4 despatxos independents amb capacitat d’una empresa i una o dues persones per a cadascun.

Per a més informació podeu consultar la web www.santperederibes.cat/suport-a-l-empresa/emprenedoria o bé enviar un correu electrònic a promocioeconomica@santperederibes.cat (607 276 115).