Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Via pública

15/05/2023 14:32

Les obres de millora del tram de vorera del carrer del Carç, des del carrer de Cristòfol Mestre fins a l’escola Els Costerets, van a bon ritme i es preveu que podran estar enllestides durant el mes d’agost, abans de l’inici del curs escolar. L’actuació es va iniciar el 24 d’abril amb un pressupost de 183.379 euros.

Es tracta d’un recorregut de vorera, just davant de l’escola, la llar d’infants municipal El Cargol i la cantonada de la nova pista coberta del pavelló poliesportiu, que s’està reurbanitzant i ampliant per millorar l’accessibilitat i donar cabuda a una franja enjardinada amb plantació d’arbres i de plantes arbustives que servirà de separació amb la calçada i de protecció de la vorera inferior separada de la circulació de vehicles. El mur del parterre s’aprofitarà per col·locar seients a base d’uns taulons de fusta i per crear zones de descans. També s’ha contemplat una línia d’estacionament de vehicles que dóna suport d’aparcament, especialment a les entrades i sortides dels centres educatius.

Els treballs que s’estan executant serviran, així mateix, per condicionar d’altres aspectes relacionades amb les instal·lacions de subministraments i serveis. La superfície total de l’actuació és de 809,50 m2.