Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

18/05/2023 09:40

Més de 350 persones de totes les edats ja han participat fins ara a les activitats programades del Mercat Municipal La Sínia en el marc de la campanya de dinamització Mercat Actiu, Mercat Viu que es va iniciar al març i clourà el 10 de juny, amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona.

Es tracta d’una programació pensada per a tots els públics amb diverses activitats gratuïtes vinculades a la gastronomia, la cuina saludable, tallers infantils i actes culturals i musicals, que compten també amb la participació d’empreses locals vinculades a la gastronomia i la col·laboració d’entitats del municipi com Contratiempo Studio Roquetes, Associació Gym-Jazz del Garraf, Node Garraf-Productes Origen, La Carretera del Vi a través del Celler Puig Batet, l’Associació Cultural Aires del Sur, els Castellers de les Roquetes, la Colla de la Dragona de les Roquetes i l’Associació Siente el Ritmo.  

Les pròximes activitats són un taller d’embotellar per a infants (19 de maig); el vermut musical “Dance cooking” (20 de maig); l’espectacle de conta contes amb manualitats “La llaüt i el mar de plàstic” (26 de maig); ball amb Siente el Ritmo (27 de maig); l’activitat d’animació infantil “Segueix el ritme de les cuineres” (2 de juny); un vermut musical amb tast de cerveses artesanes a càrrec de Wylie Brewery (3 de juny); el taller infantil “Boom!! Barretes plenes d’energia” (9 de juny) i un acte per conèixer la Dragona de les Roquetes (10 de juny). Es pot consultar tota la programació i horaris a Mercat Municipal La Sínia: Mercat Actiu, Mercat Viu.

 

EL MERCAT ESTRENA ZONA INFANTIL DE JOCS DE FUSTA

A més, el mercat La Sínia ha estrenat recentment una zona infantil on els nens i nenes poden jugar amb diferents jocs de fusta, un trencclosques de cubs giratoris o deixar anar la seva imaginació a la pissarra o al racó de pufs.

Aquesta accions formen part del pla de dinamització del mercat municipal per  fomentar els hàbits de compra a l’equipament de proximitat i ampliar l’oferta i els serveis.