Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

14/06/2023 15:24

Amb l’acte de presentació de la Festa Major de Sant Pere 2023, el dia 18 de juny a les 18 hores a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila, la festa major d’estiu de Ribes començarà a arrencar amb una programació que s’allargarà fins a juliol.

L’acte de diumenge servirà per donar a conèixer el Programa i la separata d’enguany, dedicada al 75è aniversari de l’Anada a Montserrat a peu. Hi participaran el Grup d’Anada de Ribes a Montserrat a peu, l’autor de la portada del programa, Cristian López Ferré, i representants de la Comissió de Balls Populars, del col·lectiu Barraques i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Després de la revetlles de Sant Joan, els primers protagonistes seran els balls infantils, que el 27 de juny a la tarda faran actuacions al Redós, una cercavila i l’exhibició. Seguidament s’inauguraran el mateix dia les Barraques de Ribes (ubicades a la pl. de l’Església) i les activitats que tenen previstes fins al 2 de juliol.

Els actes centrals de la Festa Major de Sant Pere, com cada any, se celebraran el 28 i 29 de juny (Sant Pere).

Podeu consultar i descarregar el programa i la separata a la pàgina web www.santperederibes.cat/municipi/culturaifestes/festes-populars/festa-major-de-sant-pere.