Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

03/07/2023 14:43

Després dels actes de lliurament de diplomes a l’alumnat que ha finalitzat estudis el curs passat, avui dilluns 3 de juliol s’ha obert el termini d’inscripcions per al curs 2023-24 de l’Escola Municipal de Persones Adultes (EMPA). Es poden formalitzar del 3 al 14 de  juliol i del 4 al 12 de setembre a través del blog del centre o presencialment. A Ribes, a les dependències de la Masia Can Puig (carrer Major, 110) i a les Roquetes a l’edifici de la Vinya d’en Petaca (pl. de la Vinya d’en Petaca), de dilluns a divendres de 10h a 13h.

Entre l’oferta formativa que s’hi pot cursar hi ha:

  • Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO) Nivell 1 i 2.
  • L’accés a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) i Mitjà (CFGM).
  • Curs de preparació per a la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys (PAU>25) 
  • Anglès 1, 2 i 3 i perfeccionament
  • Castellà 1, 2 i 3 
  • Francès
  • Informàtica
  • Ensenyament bàsic Instrumental 1, 2 i 3 (lectura, escriptura, càlcul i preparació al GESO).

També disposa del servei com a Centre de suport de l'IOC (Institut Obert de Catalunya) per a obtenir el GES (Grau en Educació Secundària) a distància.

Un cop finalitzi el període d’inscripcions, es formaran els grups i es publicarà la llista d’admesos amb plaça al blog de l’escola el 15 de setembre. L’inici del curs serà el dilluns 18 de setembre.

L’EMPA té com a objectiu facilitar que les persones adultes puguin preparar-se acadèmicament, formar-se culturalment o rebre l’educació bàsica que garanteixi el seu desenvolupament personal i professional, i puguin afrontar millor els reptes de la societat actual, les noves titulacions i les noves tecnologies.

Aquest any, coincidint amb el període d’inscripcions, l’EMPA difondrà a les xarxes una sèrie de vídeos testimonials de persones que hi han cursat estudis per donar a conèixer l’oferta formativa i les possibilitats que ofereix.