Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

27/07/2023 10:48

Fa un any es van incorporar a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes quinze persones a través dels plans d’ocupació municipals. Aquest juliol finalitzen el contractes de les persones que han estat fent feines de jardineria i al setembre acabaran els que han treballat en obres de construcció i d’agents cívics.

Per aquest motiu, aquesta setmana s’ha fet l’acte de cloenda d’aquesta promoció amb l’assistència de l’alcaldessa, Abigail Garrido, i la regidora d’Ocupació i Formació, Paqui Carrasquilla, que han agraït la feina que han fet i que ha contribuït a millorar l’espai públic i la convivència en el nostre entorn. També els hi han recordat que, un cop finalitzada la relació contractual, l’ajuntament els hi farà un acompanyament en el procés de cerca de feina i les han encoratjades a seguir donant el millor de si mateixes.

Aquesta és la 7a edició del plans d’ocupació municipal que es preveu que tinguin continuïtat l’any vinent. L’objectiu dels programes de contractació laboral de persones que es troben es situació d’atur és millorar la seva ocupabilitat, que adquireixin experiència i competències professionals i així els hi sigui més fàcil la inserció al mercat de treball un cop finalitzada la seva estada. Per aquest motiu, quan acaben segueixen tenint en un seguiment personalitzat. Tot el procés es portar a terme amb la col·laboració de la cooperativa d’inserció laboral Entrem.