Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Promoció econòmica

15/09/2023 12:01

Sant Pere de Ribes ha engegat avui divendres 15 de setembre, a les 11:00 hores, una nova edició dels SuPeRbons, una  iniciativa impulsada per l'Ajuntament, amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona del Garraf i la col·laboració de FEM Ribes, UCER i el Mercat Municipal La Sínia, per incentivar la compra de proximitat i el consum en els comerços, serveis i establiments de restauració locals.

Els bons d’aquesta segona temporada de l'edició d'enguany s'han exhaurit en menys d'una hora (es poden descarregar, previ registre personal fins al 15 de setembre al 23 d’octubre a la pàgina web https://superbons.santperederibes.cat). En aquesta ocasió s’han emès bons per un valor total de 45.000 euros.

Se’n podran fer servir fins a 3 per persona (amb un mateix DNI), en diferents establiments o en el mateix, i tenen una caducitat de 15 dies naturals des de la data de la seva emissió. Passat aquest termini, els bons caducats (que no s’hagin fet servir) tornaran al sistema perquè se’ls pugui descarregar una altra persona. 

Els SuPeRbons són uns vals de 10 euros bescanviables per una compra mínima del doble del seu valor en els establiments adherits a la campanya i que permeten a les persones consumidores obtenir descomptes directes en les seves compres.

La iniciativa, que es va fer per primera vegada ara fa un any, té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial i promoure el consum. El municipi comptarà amb més de 80 establiments adherits a aquesta campanya de setembre. En aquesta ocasió s’emetran bons per un valor total de 45.000 euros.

 

Funcionament i mecànica

Els bons s’hauran de mostrar a l’establiment adherit per obtenir el descompte, abans del pagament de la compra o servei, perquè sigui escanejat i validat mitjançant el codi QR pel comerç. Cada bo adquirit tindrà un descompte de 10 euros per una compra mínima de 20 euros. Si es fa una compra superior es podrà utilitzar més d’un bo en una mateixa compra, és a dir 2 bons (20 euros) per una compra mínima de 40 euros i 3 bons (30 euros) per una compra igual o superior als 60 euros.

Els comerços interessats en participar-hi, formin part o no d’una associació de comerciants, es poden registrar fins al 29 de setembre al web https://superbons.santperederibes.cat, on hauran d’omplir un senzill formulari amb el CIF del negoci, les dades de contacte del comerç o servei, una breu descripció, alguna fotografia de l’establiment i presentar la documentació requerida.

Per a més informació, s’ha habilitat el telèfon de contacte 679 316 998 (de dilluns a divendres de 9h a 14h) i l’adreça de correu electrònic superbons.santperederibes@cambrabcn.cat de la Cambra de Comerç.