Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Gent Gran

02/11/2023 12:47

Les inscripcions per al cicle de passejades de marxa nòrdica per a la gent gran ja estan obertes i es poden fer als casals de la gent gran del municipi fins al 15 de novembre. Aquest cicle, organitzat des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones grans a través d’aquesta pràctica esportiva, que treballa el cos de forma simètrica i equilibrada aportant un benestar físic i emocional.

Les dates previstes i localitzacions d’enguany de les sortides són:

  • El 23 de novembre a Viladecavalls.
  • El 18 de gener a Ullastrell.
  • El 22 de febrer a Sant Pere de Ribes.

L’horari de totes les sortides serà de 8h a 16.30h, i es disposarà d’autocar gratuït des de Ribes i les Roquetes. Les caminades són gratuïtes i s’inclou el préstec de bastons. Per poder inscriure’s cal anar al Casal de la Gent Gran de Ribes o al de les Roquetes per omplir el full d’inscripció.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes està compromès a millorar la qualitat de la vida de la ciutadana, promocionant la pràctica esportiva i creant uns hàbits de vida saludables.