Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

21/11/2023 11:34

Famílies i infants van gaudir de les activitats programades pel Dia Internacional dels Drets de la Infància, celebrat el dissabte, 18 de novembre, enguany a la plaça de la Vinya d’en Petaca, a les Roquetes (cada any es celebra de manera alternada a un dels nuclis del municipi). La jornada va començar a les 10h amb una xocolatada i més tard va tenir lloc l’acte institucional del Consell Municipal d’Infants, amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, i la regidora d’Inclusió i Vida Independent, Araceli Bau. Durant l’acte els consellers i les conselleres van llegir el manifest per reivindicar els drets dels infants i adolescents i la importància de treballar pel seu benestar i desenvolupament.

Després, l’alcaldessa i la regidora d’Educació van dur a terme l’acte de benvinguda institucional dels 184 nadons nascuts al municipi entre el 15 d’octubre de 2022 i l’1 d’octubre del 2023, a la sala polivalent de l’edifici de la Vinya d’en Petaca. Com a gest de benvinguda es va obsequiar amb petit tió de peluix a les famílies que van assistir a l’acte.

La celebració va deixar moments destacats i activitats per a totes les famílies, com el maquillatge infantil o les actuacions del grup de ball Gim Jazz Garraf i el concert de violins, emmarcat en el Projecte Cordes que es fa a les escoles públiques del municipi. A més, els més petits van poder conèixer de prop els vehicles que utilitza l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) i els de la Policia Local en la seva tasca al municipi i es va poder veure l’exposició SOS Planeta.

La jornada organitzada per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes va comptar amb la  col·laboració del Consell d’Infants, l’escola Espai Obert La Serra, Kids&Us, Ribes Música, Gim Jazz Garraf, l’Agrupament Escolta l’ESTOL i FOX Ribes.