Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

28/11/2023 14:58

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, i la regidora d’Educació, Paqui Carrasquilla, han mantingut aquest dilluns, 27 de novembre, una reunió amb el president de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, i la diputada adjunta d’Educació, Glòria Colom, que han visitat el municipi. L’objectiu d’aquesta reunió de treball ha estat compartir les inquietuds del consistori en l’àmbit de l’educació i demanar el suport de la Diputació en projectes com l’abandonament prematur dels estudis, la implantació dels camins escolars, la necessitat de suport psicològic i emocional a l’alumnat o, fins i tot, el projecte d’una segona llar d’infants a les Roquetes.

Abigail Garrido ha destacat també els compromís d’ambdues administracions per “treballar transversalment amb la Generalitat de Catalunya per anar de la mà i tenir projectes d’èxit”, com situar Sant Pere de Ribes al mapa dels centres de formació professional de Catalunya. Així, l’alcaldessa ha explicat que s’ha fet “aquest primer contacte” amb la Diputació, tenint en compte també que en breu sortirà el catàleg de serveis educatius.

Per la seva part, Joan Galiano ha comentat que aquesta reunió els ha servit per “conèixer la realitat del municipi i quines són les seves necessitats en l’àmbit educatiu” i s’ha mostrat satisfet per “la línia de treball escollida per l’ajuntament i com tenen detectats els problemes”. El diputat s’ha compromès a donar suport tant amb un assessorament tècnic com econòmic per assolir objectius i pal·liar l’abandonament prematur o el bullying. “Volem que els ajuntaments no se sentin sols i hi ha línies de finançament i línies tècniques per acompanyar-los en les seves necessitats”, ha conclòs.