Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

30/11/2023 13:41

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes col·labora un any més amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja per tal de garantir l’accés a una joguina nova a infants procedents de famílies en situació de vulnerabilitat. Enguany, els regals arribaran a un total de 105 infants en situació de risc d’exclusió social del municipi, derivades a la Creu Roja des de Serveis Socials.

Els dies 9 i 10 de desembre s’ha organitzat un torneig benèfic de frontennis  per a la recollida de joguines, de la mà de l’associació de frontó de les Roquetes, on per participar-hi s’ha de dur una joguina nova. També el CD Ribes col·labora amb la Federació Catalana de Futbol en aquesta campanya i n’està recollint aquest dies, fins al 15 de desembre, per contribuir que aquestes festes les famílies més necessitades i amb pocs recursos puguin disposar de regals per a la canalla. El dissabte 16 de desembre durant la celebració de la Festa de Nadal, organitzada per la companyia Millenium amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, que tindrà lloc a la plaça de la Vinya d’en Petaca a les Roquetes, també hi haurà un punt de recollida de la Creu Roja.

D’altra banda, com en els últims any, l’ajuntament ha adreçat una carta als comerços del municipi demanant-los la seva col·laboració en l’aportació de joguines o altres productes de regal per als infants.

Les joguines que es demanen principalment des de Creu Roja Joventut han de ser noves, però, sobretot, no bèl·liques ni sexistes. Aquest any es volen prioritzar els jocs cooperatius i llibres per a les edats compreses en les franges de 0 a 3 anys i entre 10 i 12 anys.

Aquesta campanya atén a més de 29.000 infants i va repartir 64.865 joguines arreu del territori català durant la campanya 2022-2023. Enguany es necessiten aconseguir més de 68.000 joguines per atendre 32.000 infants de Catalunya.