Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Formació

20/12/2023 11:52

El programa SEFED (Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives) de Sant Pere de Ribes, que compta amb una oferta formativa-ocupacional amb un alt reconeixement al territori i un índex notable d’inserció laboral, ofereix la possibilitat d’obtenir el Certificat de Professionalitat en Activitats de Gestió Administrativa per obrir-se portes al món laboral o bé fer un canvi de perfil laboral. Aquests dies es pot realitzar la inscripció a aquest curs, que s’iniciarà  el 18 de gener de 2024 a la seva seu, ubicada a la Masia Can Puig de Ribes (carrer Major, 110), en horari de matí.

Les persones interessades en aprendre com treballar d’administratiu/va tindran l’oportunitat de fer-ho a partir de la simulació i la pràctica, relacionades amb les gestions administratives en el procés comercial, registres comptables i gestió de tresoreria, gestió de personal, ofimàtica, ACTIC i mecanografia.

Aquest curs està adreçat a persones en situació d’atur o inscrites al SOC que busquen feina i s'imparteix al municipi des de fa més de 35 anys. Per a més informació, cal enviar un correu electrònic a sefed@santperederibes.cat .