Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

29/01/2024 11:43

Aquest cap de setmana comencen els actes previs a la celebració de la Festa Major d’hivern de les Roquetes en honor a la seva patrona, Santa Eulàlia. El dissabte 3 de febrer, a les 18h, amb el toc de timbals i la geganta s’iniciarà l’anada a buscar les trenes de Santa Eulàlia, les postres que s’han popularitzat entre els veïns i les veïnes com a típiques d’aquesta festivitat amb el suport de les pastisseries del nucli.

Sortiran de la plaça Ramon Mir per continuar pels carrers dels Almogàvers i Sant Jordi. Després seguiran per les avingudes Mas d’en Serra i de Catalunya, el carrer del Ter, la plaça del Llobregat, els carrers del Ter, de Miquel Àngel, Velázquez, Gaudí, Àngel Guimerà, Eugeni d’Ors i de Miquel Servet, per acabar a la plaça de la Vinya d’en Petaca.  

Seguidament, a les 19h, es farà la presentació del programa de festes i la separata dedicada enguany als 50 anys de Bastons, Cintes i Pastorets, a la sala polivalent de l’edifici de la Vinya d’en Petaca.