Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

09/02/2024 14:22

L’alumnat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) de Sant Pere de Ribes ha participat conjuntament amb la resta dels PFI de les comarques del Garraf i el Baix Penedès en la jornada “L’esport com a estil de vida”, dins del projecte “Els valors de l’esport als PFI”, que va tenir lloc el dimarts 6 de febrer a l’Auditori Tívoli del Vendrell.

Durant la jornada els i les alumnes han tingut l’oportunitat de poder conèixer la història i les experiències de tres persones vinculades al món de l’esport –Pep Marí, psicòleg esportiu; la ciclista Dèbora Gálvez, i el jugador de tenis en cadira de rodes José Coronado-. Prèviament, han participat en un concurs de logos on han representat la relació dels PFI i l’esport. El logotip guanyador ha estat creat per un alumne del PFI d’Imatge Personal de Sant Pere de Ribes.

Els PFI-PTT són una bona opció per a aquells joves que no han aconseguit el graduat en ESO i tenen entre 16 i 21 anys, atès que permeten tenir una sortida al món laboral amb una especialització. El seguiment dels PFI-PTT permet cursar, posteriorment, un cicle formatiu de Grau Mitjà o el GESO a les Escoles d’Adults. També obre les portes a treballar com a auxiliar amb un certificat professional de nivell 1.