Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Policia local

27/02/2024 11:15

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha realitzat tres detencions els dies 24 i 25 de febrer. La primera va ser el dissabte a la tarda en un bar de les Roquetes, quan un home en estat ebri i actitud violenta estava creant molèsties a l’interior i donat cops al mobiliari de l’establiment. En presenciar-se una patrulla de la policia local, els agents localitzen fora de l’establiment a l’home causant del disturbi al bar discutint amb un altre. Els agents, en intentar calmar al causant dels aldarulls, van ser agredits per l’individu i posteriorment van detenir-lo per atemptar contra ells.

Les altres dues detencions es van dur a terme l’endemà diumenge a la tarda, una en localitzar i identificar a un individu que tenia dues ordres de recerca i detenció per requeriment judicial per estafa i conducció sota els afectes de l’alcohol i, l’altre, per un presumpte delicte de robatori amb força i extracció de  material al polígon industrial de la Vilanoveta.