Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

18/03/2024 11:50

El festival Monocicle de Sant Pere de Ribes ha obert les inscripcions per a la 10a edició del Concurs d’Autor/a i la 6a edició del Concurs de Videoclips “Monoclip” i també ha anunciat els primers artistes. El Castell de Ribes tornarà a ser l’emplaçament que acollirà el festival que se celebrarà del 6 al 9 de juny. Les inscripcions als diferents concursos es poden fer fins l’1 d’abril.

Entre els artistes confirmats es troben Cala Vento, Renaldo i Clara, Marala, Dan Peralbo i El Comboi, Ven’nus. Durant els quatre dies de festival es podrà gaudir de quatre escenaris que s’ompliran de música i activitats pels amants de la música en directe. L’objectiu del Monocicle és oferir actuacions en un entorn únic, en un format especial i de proximitat, per tal de fugir de les aglomeracions dels macro festival sent fidel al seu lema “coneix noves veus, viu la música”.

En aquesta edició, també tornen les activitats pel públic més familiar, el MonoXics, que omplirà Sota Ribes i la seu de Els Xulius de tallers, activitats i concerts pel públic més xic. Les entrades ja estan a la venda.

La 10ª edició del concurs de cançó d’autor/a

El Concurs de cançó d’autor/a del Monocicle té com a objectiu donar valor i reconèixer la producció nacional en el marc de la cançó d'autor/a, que molt sovint esdevé la gran absència dels escenaris, i que són d’una qualitat molt important. Al mateix temps, pretén oferir un espai a les noves veus i composicions, amb una formació reduïda i que dona espai a actuacions de petit format. La convocatòria està oberta a composicions de persones de qualsevol edat i sense contracte discogràfic vigent, per oferir més oportunitats a les noves creacions. La final serà el 8 de juny al Castell de Ribes en el marc de la programació del Festival Monocicle.

 La 6ª edició del Concurs de Videoclips “Monoclip”

El Monoclip és el concurs de videoclips d'autor/a lowcost que s'inclou dins de les activitats del Festival. Enguany serà la sisena edició del certamen, que va vinculat al concurs de música d’autor/a. Té l'objectiu de donar a conèixer tota la creativitat i talent audiovisual que s'expressa també amb petit pressupost al voltant de la música d'autor/a. Es pretén reconèixer el valor creatiu d’aquests videoclips realitzats amb pocs recursos econòmics. La selecció dels 10 videoclips i del Premi al Millor Videoclip la farà un jurat especialitzat, format per membres vinculats al món audiovisual i de la música.

Tota la informació, bases i formulari d’inscripció es troben a la web del festival