Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Treball

28/03/2024 10:14

El Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ofereix dues noves formacions: electricitat bàsica (60 hores) i disseny i instal·lació de plaques fotovoltaiques (60 hores). La primera es realitzarà del 8 al 26 d’abril i l’altra, del 29 d’abril al 20 de maig. Ambdues formacions es faran a l’Aulari Blanc de les Roquetes, de dilluns a divendres, en horari de 9h a 13h.

Aquestes formacions formen part del projecte “Suma’t al Verd”, un programa d’orientació laboral i formació professionalitzadora en l’àmbit de les energies renovables, que està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. S’adreça a persones que vulguin adquirir coneixements fonamentals dins el sector de les energies renovables, partint d’una base de coneixements en instal·lacions elèctriques.

“Suma’t al verd” realitzarà actuacions integrals per a la millora de l'ocupabilitat de les persones participants mitjançant les formacions professionalitzadores, l'orientació personalitzada amb el disseny d'un Itinerari Personalitzat Individual, l'avaluació de competències i la millora de les competències transversals i digitals, així com l'apropament al teixit productiu. 

Les persones interessades cal que facin la inscripció a través d’aquest formulari.