Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

02/04/2024 12:27

Des del departament de Diversitat, Inclusió i Ciutadania de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha organitzat, amb la col·laboració de l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC) i la Diputació de Barcelona, una nova sessió informativa sobre arrelament social, laboral, familiar i de formació, que tindrà lloc el dijous 18 d’abril, de 18h a 20h, a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila (pl. de la Vila, 1, de Ribes).

Es tracta d’una xerrada adreçada a persones extracomunitàries residents al municipi, les quals podran resoldre dubtes i rebre assessorament sobre tràmits migratoris per sol·licitar l’arrelament i la documentació necessària, però també acompanyament especialitzat en matèria d’estrangeria. Les persones interessades en assistir-hi, cal que escriguin un correu a diversitat@santperederibes.cat.