Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Joventut

08/04/2024 11:31

Sant Pere de Ribes torna a celebrar per segon any consecutiu la Jornada Esportiva Inclusiva “Tots junts gaudim de l’esport”. Tindrà lloc el dissabte 13 d’abril a partir de les 10h a la zona esportiva de la Vilanoveta. Una jornada organitzada des del departament d'Esports de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Diputació de Barcelona a través del projecte “Joventut Esportiva Societat Activa” (JESA). Aquest projecte pretén arribar als joves que es trobin en situació de vulnerabilitat per tal d’abordar l’abandonament esportiu i el sedentarisme que es produeix a l’adolescència. També té com a objectiu acompanyar-los en processos de desenvolupament personal.  

Es tracta d’una jornada adreçada als joves de 12 a 18 anys, els quals podran participar d’activitats esportives com futbol, voleibol, arts marcials, bàdminton o dansa urbana. Les activitats són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. Hi col·laboren Taekwondo Ribes, Futbol Sala les Roquetes, Jopil Ribes, Need Sports Gestió Esportiva i del Lleure, Fluye Bar i les entitats Autisme amb futur i Junts en Acció, que també realitzaran algunes de les activitats previstes.  

Aquest jornades esportives inclusives, que en passades edicions s'havien celebrat també al Cruyff Court de les Roquetes, pretenen que els joves puguin gaudir de l’esport des de la companyonia, la sensibilització i el respecte.