Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Dona

12/04/2024 14:44

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes condemna rotundament l’intent de feminicidi que va tenir lloc ahir al nostre municipi, quan una dona va ser presumptament agredida a mans de la seva ex parella a plena llum del dia.

 

Accions violentes com aquesta i qualsevol altre acte d’agressió no es poden permetre i són una vulneració no només dels drets humans sinó de la llibertat i la dignitat de les dones. Aquesta és una xacra de la nostra societat que hem d’erradicar entre tots i totes.

 

Volem expressar el nostre més absolut rebuig a aquesta agressió masclista i traslladar tot el nostre suport a la víctima, familiars i fills menors de la dona ferida (que han estat atesos pels serveis socials de l’ajuntament i la DGAIA).

 

Així mateix agraïm la ràpida intervenció dels cossos de seguretat de Mossos d’Esquadra i Policia Local, que ha permès la detenció i disposició judicial del presumpte autor dels fets, i del SEM.

 

Les dones que pateixen qualsevol forma de situació de violència poden adreçar-se a la Línia d’atenció a les dones en situació de violència: 900 900 120, un servei gratuït i confidencial, les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any. També està a la seva disposició el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del municipi que ofereix informació i atenció jurídica i psicològica especialitzada i gratuïta per a dones i infants en situació de violència masclista.

 

Servei d'Informació i Atenció a la Dona de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes:

 

Lluitar contra la violència masclista és responsabilitat de tothom.