Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

13/05/2024 14:11

El camp de Cruyff Court de les Roquetes ha acollit el diumenge 12 de maig la fase regional del Torneig de futbol escolar Cruyff Courts campions 6vs6, on han participat un total de 104 nens i nenes de sisè de primària de les escoles dels municipis guanyadors: Vilanova i la Geltrú, Constantí, Reus, el Vendrell, Sitges i Sant Pere de Ribes. El torneig ha estat disputat amb molts nervis i emocions, atès que s’han viscut moments de màxima tensió, especialment en la tanda de penals. S’han atorgat premis als valors a l'equip femení de Constantí i a l'equip masculí de Sant Pere de Ribes. L'equip guanyador tant en la categoria masculina com femenina va ser el Vendrell, que jugarà a Igualada el diumenge 2 de juny.

L’objectiu d’aquest torneig és donar a conèixer el projecte de la Fundació Cruyff basat en tota l’activitat educativa i de cohesió social que es pot realitzar a través de l’esport i, en aquest cas concret, al voltant del camp de futbol anomenat Cruyff Court. Es busca també fomentar el respecte pels rivals tant dins com fora del camp. En aquesta tasca són especialment importants els Heroes, joves d’entre 14 i 21 anys que s’encarreguen de recordar les normes dels partits, ajudar els infants durant tot el torneig i vetllar perquè no es perdi la missió de la cita, que és mantenir una relació respectuosa envers els contrincants.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i la Fundació Johan Cruyff van signar l’any 2017 un conveni de col·laboració per a la construcció d’un camp de futbol amb gespa artificial i es va establir el compromís de dinamitzar aquest espai amb un seguit d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’esport per als infants i els joves.