Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

21/05/2024 13:42

La 9a edició de la Cursa Esport en Família, organitzada des del complex esportiu municipal Espai Blau de Sant Pere de Ribes, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Mitja Marató Rural Ribes, tindrà lloc el diumenge 26 de maig a partir de les 9.30h. Les inscripcions estaran obertes fins el 25 de maig i es poden fer de manera presencial a les instal·lacions del CEM Espai Blau (passeig Circumval·lació, s/n) o en línia a través de la seva pàgina web www.espaiblau.cat.

La cursa es realitza en parelles formades per un infant (menor de 14 anys) i una persona adulta (major de 16 anys) independentment del parentesc que els uneixi. L’edat de l’infant determina la categoria de la parella. El preu de la inscripció és de 16 euros la parella, 8 euros per a cada participants de més.

Aquesta carrera va néixer amb la voluntat d’organitzar un esdeveniment esportiu innovador facilitant la realització d’activitat esportiva en família generant d’aquesta manera hàbits saludables.