Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Ajuntament

03/06/2024 12:28

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes posa en marxa a partir del 22 de juny un servei de canguratge fix adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. Es durà a terme els dissabtes de 9h a14h a dos centres educatius del municipi, un a l’escola El Pi de Ribes, i un altre, a l’escola Les Roquetes. L’objectiu principal d’aquest servei és alliberar temps per a les famílies i avançar en la corresponsabilitat de l’administració pública vers les cures i el benestar de la ciutadania.

L’inici del servei de canguratge serà el dissabte 22 de juny fins al 21 de desembre. El servei és obert a totes les nenes i nens del municipi i cal que les famílies es registrin a la plataforma a través del següent enllaç https://zonaprivada.ludikconcilia.com/

El registre consta de 3 passos:

1. Crear perfil de la persona referent del menor.

2. Crear el perfil dels menors que faran ús del servei.

3. Escollir el centre (Ribes o Les Roquetes).

Un cop fet el registre dels tres perfils es pot fer la reserva per al dia que es vulgui fer ús del servei. Per a més informació es pot consultar aquest tutorial sobre com realitzar el registre.

Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins del programa Temps per Cures, subvencionat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.