Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

05/06/2024 12:02

Les Roquetes es prepara per celebrar els primers actes de la Festa Major de Sant Joan 2024. Dissabte 8 de juny, a les 12h, la sala de plens de la Vinya d’en Petaca acollirà la Presentació del programa d’actes i de la celebració d’enguany. Les colles de Cintes, Bastons i Pastorets celebren el seu 50è aniversari, i el Ball de Diables els Diabòlics, el seu 25è aniversari.

El dissabte 15 de juny, se celebrarà la Tabalada de Crida (21.30h), que sortirà des de la plaça del Llobregat fins arribar a la Parròquia de Santa Eulàlia, on s’iniciarà (22h) el XXIII Correfoc de les Roquetes que arribarà novament a la plaça del Llobregat. En acabar està prevista la Nit Musical amb el Tribut a Estopa i diferents djs (entrada gratuïta). L’endemà, diumenge 16, a les 11h, se celebrarà el Festival de Dansa Contratiempo al Teatre La Bòbila.

Els actes centrals de la festa es donaran cita a partir del divendres 21 de juny  amb la presentació dels actes del 50è aniversari de les colles de Cintes, Bastons i Pastorets (19.30h), a la sala polivalent de la Vinya d’en Petaca. El dissabte 22 es faran les exhibicions i la cercavila d’aniversari de bastons, cintes i pastorets. En finalitzar hi haurà el Sarau de Festa Major amb tribut a Alejandro Sanz, Camela, i festa rembember amb els Djs Kodro i Guti, a la plaça de la Vinya d’en Petaca (entrada gratuïta). El diumenge 23 es farà el Pregó, la traca d’inici, exhibicions i cercaviles dels balls populars, el castell de focs piromusical i el ball de revetlla. Dilluns 24  (Sant Joan) l’Ofici, el Ball i la cercavila de Festa Major, l’exhibició dels balls blancs i de les colles de foc. També s’ha programat un castell de foc de cloenda de Festa Major.

Per a més informació podeu consultar el programa a la pàgina web https://www.santperederibes.cat/municipi/culturaifestes/festes-populars/festa-major-de-sant-joan