Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Educació

05/06/2024 12:47

El Consell d’Infants municipal està immers en el tancament del final de curs 2023-2024, que clourà amb la celebració d’un ple extraordinari el dia 13 de juny a la sala de Plens de la Vinya d’en Petaca.

Una de les darreres sessions, durant aquest mes de juny, ha estat la trobada dels consellers i les conselleres amb l’alcaldessa, Abigail Garrido, al conegut com Racó de l’alcaldessa, un espai de conversa on els i les membres del Consell d’Infants es reuneixen amb la cap de l’executiu local i li fan tota mena de preguntes, propostes i suggeriments. L’alcaldessa ha respost diverses qüestions relacionades amb els parcs infantils, la inclusió, l’espai públic, la construcció de l’edifici del segon institut de les Roquetes i altres curiositats relacionades amb la jugadora de futbol i veïna del municipi, Aitana Bonmatí.

A més, els consellers i les conselleres han estat treballant en l’elaboració d’un taller per la XXI Festa per una Societat Inclusiva, que es va celebrar al municipi el passat mes de maig. Aquestes sessions es poden consultar al blog del Consell d’Infants.

El Consell d’Infants de Sant Pere de Ribes és un òrgan de participació ciutadana amb la finalitat que els infants puguin ser consultats i escoltats en relació amb els assumptes del seu municipi que els afecten o preocupen. Està  format per 28 escolars d’entre 10 i 12 anys (de 5è i 6è de primària) que es reuneixen una vegada al mes i és canal de comunicació entre els més joves i l’Ajuntament amb l’objectiu de crear un espai d’implicació, participació i iniciativa dels nens i nenes del municipi.