Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

11/06/2024 11:23

La festa major d’estiu de Ribes començarà a arrencar amb l’acte de presentació de la Festa Major de Sant Pere 2024 el dia 16 de juny, a les 12h, als jardins del Redós de Sant Josep i Sant Pere, que servirà per donar a conèixer el programa i la separata d’enguany, dedicada precisament als 125 anys del Redós. Hi participaran l’autora de la separata, Ana Echeverría Arístegui; l’autora de la portada del programa, Gina García Raventós, i representants de la Comissió de Balls Populars, del col·lectiu Barraques i de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes. Tot seguit es presentaran els gegants petits i es farà una cercavila conjunta amb els gegants vells des dels jardins del Redós fins a la plaça Marcer. En acabar, també a la plaça Marcer es realitzarà l’acte Faldilles obertes, organitzat pels Geganters de Ribes.

Divendres 21 de juny, a les 19.30h, a la seu de l’entitat Els Xulius, s’inaugura una exposició de la secció de pintura, que es podrà visitar fins al 21 de juliol. L’endemà, dissabte 22, es farà el concert vermut, al pati de Els Xulius a partir de les 12.30h. A la tarda, a les 18.30h, tindrà lloc la primera ballada country de Festa Major, a la plaça Marcer. 

Dimarts 25 de juny, a les 18h, a les pistes esportives del Bosc d’en Plaça, s’ha organitzat la Festa jove d’esport i música. Una jornada que girarà entorn del vòlei i el futbol i que estarà amenitzada amb les actuacions de grups de música i Dj’s locals. Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la jornada. 

Després de la revetlla de Sant Joan, els primers protagonistes seran els balls infantils, que el 27 de juny a la tarda faran actuacions al Redós, una cercavila i l’exhibició. Seguidament s’inauguraran el mateix dia les Barraques de Ribes (ubicades a la pl. de l’Església) i les activitats que tenen previstes fins al 30 de juny, que continuaran a les pistes de Can Puig. 

Els actes centrals de la Festa Major de Sant Pere, com cada any, se celebraran el 28 i 29 de juny.

Per a més informació podeu consultar el programa al web municipal.