Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

13/06/2024 12:41

El Consell Esportiu del Garraf organitza a Sant Pere de Ribes, entre els dies 25 de juny i 19 de juliol, el Curs de Monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’àmbit poliesportiu amb titulació reconeguda per l’Escola Catalana de l’Esport i pel Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Aquest títol permetrà poder registrar-se al Registre de Professionals de l’Esport (ROPEC) i poder treballar com a monitor i monitora d’activitats poliesportives per a menors d’edat que organitzin els consells esportius, els ajuntaments, els patronats municipals, els centres educatius, les AMPS i altres entitats esportives. També es podrà treballar en casals, estades i campus esportius durant les temporades de vacances escolars

Per participar-hi cal reunir els següents requisits:

  • Edat mínima: 16 anys complerts en el moment de la inscripció (si és menor de 18 anys s’haurà d’adjuntar una autorització del/s tutor/s legals).
  • Acreditar que s’està en possessió del títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) o equivalent.

El curs tindrà lloc a l’institut Montgròs les primeres setmanes i a la sala Josep-Lluís Palacios de la Casa de la Vila, la darrera setmana, en horari de 9.15h a 14h. Al finalitzar aquesta formació, l’alumnat haurà de realitzar 150 hores de pràctiques en una AEE o AFA, a un club esportiu, als consells esportius, als patronats municipals o altres entitats esportives. Les places són limitades-

Per a més informació i realitzar la inscripció es pot consultar la pàgina web del Consell Esportiu del Garraf.