Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

14/06/2024 12:44

Durant els mesos de juliol i agost, la piscina municipal de les Roquetes ofereix cursos de natació per a infants de 2 a 15 anys amb l’objectiu que cap infant es quedi sense saber nedar. Les inscripcions es podran realitzar a partir del dijous 20 de juny a la mateixa piscina, en horari d’11h a 19h. El preu mensual d’aquests cursos és de 29,64 euros.

Els dimarts i dijous es fan els cursos per infants de 2 a 3 anys, de 10.15h a 11h, on podran familiaritzar-se amb el medi aquàtic, reforçar l’educació de la respiració, desenvolupar el procés de flotació, afavorir les accions de propulsions i desenvolupar les habilitats motrius bàsiques. La finalitat és que puguin potenciar els aspecte socio-motrius.

Els dilluns, dimecres i divendres, de 10.15h a 11h, es realitzarà l’activitat per als infants de 4 a 6 anys, els quals podran assolir l’autonomia dins de l’aigua, treballar les habilitats aquàtiques i iniciar-se als estils de natació. Es potencia l’aspecte socioafectiu.

I els dilluns, dimecres i divendres, de 9.30h a 10.15h, serà el torn per als infants de 7 a 15 anys, que volen iniciar-se i perfeccionar els estils bàsics de la natació i potenciar els aspectes socioafectius.

Pel que fa a l’obertura de les piscines exteriors del municipi, la de les Roquetes ho farà aquest dissabte 15 de juny, en horari d’11h a 20h, i en breu s’informarà de la data de les piscines exteriors de Ribes.