Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Cultura

05/07/2024 10:32

El Teatre La Bòbila va viure ahir al vespre la posada de llarg amb catifa vermella de la pel·lícula “Amor platónico”, coprotagonitzada pel roquetenc David Parra. A més de l’actor, a l’acte hi va assistir per part de l’equip del film, familiars i amistats, representants polítics municipals i veïns i veïnes que no es van voler perdre aquesta ocasió tan especial.

L’estrena vam comptar amb tots els ingredients propis d’una premiere. Després del photocall, les persones assistents van participar en una gala presentada pel també actor local Óscar Jarque en la que hi va haver parlaments, la projecció d’un curtmetratge i el visionat de la pel·lícula.

David Parra es va mostrar molt feliç i content d’estrenar el seu primer llargmetratge a casa seva, rodejat dels seus éssers estimats, en el poble que l’ha vist créixer. Per la seva part, l’alcaldessa, Abigail Garrido, va manifestar la il·lusió personal i col·lectiva d’acollir al municipi l’estrena de la pel·lícula a la província de Barcelona i es va mostrar orgullosa de veure com el talent local es mostra emergent. I és que el David Parra va iniciar-se en el món de la interpretació a les files de la companyia local Millenium espectacles i des de llavors fins ara no ha parat de formar-se i de participar en molts projectes audiovisuals, principalment. Ha estat premiat a millor actor al festival “Fescilmar” de Colòmbia pel curtmetratge “Mied”, l’any 2019, i ha participat com a actor secundari a la sèrie “Moebius”, dirigida per Eduard Cortés i produïda per Veranda TV a TV3 i HBO Max el 2021.

També van adreçar unes paraules la regidora de Cultura de les Roquetes, Araceli  Bau, acompanyada de la regidora d’Equipaments culturals, Maria Olmos; el director, Vicente Bonet; i el productor, Héctor Alabadí.

En aquesta òpera prima, el David, acompanyat de l’actriu Marina Varem, encarna el paper d’un noi que viu una història fresca sobre l'amor adolescent, que malbarata bon rotllo i optimisme amb les seves converses. Es tracta d’una comèdia romàntica amb un guió amb múltiples capes que apropa la filosofia al públic més jove, aprofundint les lliçons de Plató i traslladant-les a l'actualitat per parlar de temes realment importants.