Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 
Esports

10/07/2024 13:08

L’esport local es va donar cita un any més, el passat divendres 5 de juliol, a la 19a Nit de l’Esport de Sant Pere de Ribes que es va fer a la Finca Mas Solers.  Aquesta celebració vol reconèixer la feina feta al llarg de la temporada de totes les esportistes, entitats i clubs, tot distingint a les persones més rellevants de l’àmbit i posant de manifest els valors de l’esport.

En total s’han repartit una seixantena de premis, d’entre els quals es troben els èxits col·lectius de l'ascens del femení del Handbol Ribes a Divisió d'Honor plata l'any passat així com el del Bàsquet Ribes i el Bàsquet Roquetes d'aquesta temporada. També es van reconèixer les trajectòries de Xavi Esquiu del CD Ribes, Eli Batlle del Bàsquet Ribes o PANCHO de la Penya Jove de les Roquetes. Com a novetat, a més, aquest any s’ha incorporat una categoria d’homenatges individuals als i a les millores esportistes de bàsquet, futbol, handbol i hoquei.

L’acte de lliurament de guardons va comptar amb la participació de l’alcaldessa, Abigail Garrido; el diputat delegat d'Esports de la Diputació de Barcelona, David Escudé; i els regidors d’Esports de Ribes i les Roquetes, Josep Moya i David Navarro.  També hi van assistir d’altres persones representants municipals i esportius de la comarca.

La gala va finalitzar amb el reconeixement a la jugadora de futbol Aitana Bonmatí Conca, que no va poder ser-hi, i a qui l’alcaldessa li va fer entrega del guardó diumenge durant l’acte de cloenda del campus de futbol que la jugadora ha organitzat a Ribes la primera setmana de juliol.