Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

22-08-2019 

LOCALITZADA LA MARGARIDA A PORTUGAL A CASA D'UN FAMILIAR

Ahir al vespre els Mossos van comunicar que s'havia localitzat a casa d'un familiar a Portugal a la Margarida, la jove portuguesa de 24 anys desapareguda dilluns. La investigació havia portat a la policia, segons els indicis de què disposaven, a ampliar la investigació a altres àmbits, més enllà del nostre municipi i de la comarca.

La noia, que estava passant uns dies a casa d’uns familiars a Ribes, va desaparèixer per la zona del castell a última hora de la tarda el dia 19. Dimarts es va activar la recerca per terra i aire amb la participació dels Mossos d’Esquadra, Bombers, Policia Local i l’ADF de Sant Pere de Ribes, i amb el suport de la Unitat Canina i una unitat del SEM. Les diverses informacions que han pogut anar obtenint els cossos policials les darreres hores, en contacte permanent amb els familiars de la noia residents al municipi, han portat a no descartar cap de les possibles línies d’investigació fins que es pugués localitzar i confirmar el parador de la desapareguda.

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes agraeix totes les mostres de suport i de col·laboració rebudes així com la tasca dels cossos d’emergència i serveis.