Notícies

A més de les notícies, podeu consultar la selecció de vídeos relacionats amb la gestió muncipal i intervencions de membres del Consistori a Actualitat informativa de l'Ajuntament, així com altres notícies de Sant Pere de Ribes a canalblau.alacarta.cat.

 

Fes una cerca per:

Data inicial

Data final

Interes

Descripcio

02-09-2019 

PROGRAMACIÓ DE LA DIADA AL MUNICIPI

Celebració de la Diada Nacional de Catalunya l'any 2018 davant la Casa de la Vila, a Ribes.

Sant Pere de Ribes se suma com cada any a la celebració de la diada de l’11 de setembre amb una programació cultural i que combina les activitats institucionals organitzades pel propi Ajuntament amb altres que van a càrrec d’entitats i partits polítics locals.

De cara al proper Onze de Setembre, la primera de les propostes pocs dies abans, dissabte 7 de setembre, serà el concert de gralles i parlaments al Palmerar, a les 22 h, organitzat pel GER. Pel que fa a la vigília, dimarts 10 es durà a terme la marxa de torxes per la independència que un any més convoca el GER i que començarà a les 20.30 h a la plaça del castell de Ribes i finalitzarà a la plaça Marcer. A les 22 h, la mateixa entitat organitza un concert al carrer de Comerç a càrrec de la Maria Ràfols.

El dia central de la celebració, dimecres 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya,  s’encetarà la jornada amb la programació institucional consistent en la tradicional ofrena floral al monument dedicat a Francesc Macià, a la plaça de la Vila de Ribes, la cantada de les corals i l’aixecament d’un pilar casteller, a les 10.30h, amb la participació de partits polítics, entitats i particulars i d’algunes corals del municipi i dels castellers de les Roquetes. El mateix acte es repetirà a les Roquetes, a les 11.30h, a la plaça interior de l’edifici institucional de la Vinya d’en Petaca. Pel matí també es produirà la pujada al Montgrós, a les 9.30 h, organitzada pel GER.